DOSTAVA ROBE

Informacije o ceni i dostavi proizvoda

ZA PORUČENU ROBU U VREDNOSTI PREKO 5.000 DINARA MI PLAĆAMO POŠTARINU!!


Cene


Cene na portalu www.palagosrbija.com su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV). Cena koju kupac dobije na fiskalnom računu je obavezujuća kako za prodavca tako i za kupca. 

Kupac je svaka osoba koja se registrovala i preko našeg web portal poručila određeni proizvod, prihvatajući sa tim predviđene uslove korišćenja.

Nakon što poruči proizvode preko web portala kupac na svoju e-mail adresu dobija porudžbenicu na kojoj će stajati cena. 

Preko našeg Palago Srbija prodajnog portala, narudžbe se primaju 24x7 što znači da robu možete poručiti u bilo kom trenutku u toku dana i nedelje.

Takođe, robu je moguće poručiti i telefonom na broj:  011-8480913 ili putem mejla:  prodaja@palagosrbija.com .

Preuzimanje proizvoda vrši se u našoj poslovnici u Beogradu ili se dostavlja direktno na Vašu adresu, u zavisnosti koja je opcija odabrana prilikom poručivanja.

Robu je moguće platiti preko računa u banci ili putem pouzeća.

Ukoliko nešto od robe nije na raspolaganju, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi ste dobili detaljnu informaciju o terminima raspoloživosti robe.


Plaćanje:


Pouzećem: Celokupan iznos plaćate gotovinski prilikom isporuke.

Preko računa: Prijemom internet predračuna roba niju automatski rezervisana dok Vam ne potvrdimo rezervaciju e-mailom. Nakon potvrde rezervacije, potrebno je da u roku od 24 časa izvršite uplatu na naš tekući račun. Broj računa za uplatu je 170-0030043099000-81 (UNICREDIT BANKA), korisnik PALAGO d.o.o., Stanka Tišme 31b, Zemun - Batajnica. Ukoliko se plaćanje ne izvrši u roku od 24 časa, porudžbina će biti automatski otkazana.

Za obe varijante plaćanja moguće je izdavanje gotovinskog računa za firme po zahrtevu kupca.


Isporuka:


Robu isporučujemo na celoj teritoriji Republike Srbije brzom poštom. Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke se računa od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati. * Sve narudžbine za naše proizvode iz asortimana biće obrađene i isporučene u roku do 72 sata  (robu ne isporučujemo vikendom) od porudžbine. Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.  Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

NAPOMENA: Lako lomljive ukrase šaljemo isključivo na ličnu odgovornost kupca nakon uplate za iste.